Home > Alcatel > Alcatel 3V

Goedkoopste Alcatel 3V

Alcatel 3V
De prijs van de Alcatel 3V is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Alcatel 3V aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Alcatel 3V Multimedia
Met de Alcatel 3V kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de12,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De kwaliteit van de video's is zeer hoog doordat je beschikt over een hoge 1080p HD (1920x1080) resolutie. Vanwege een tweede camera van, kun je nu ook videobellen en gemakkelijk selfies (foto's van jezelf) maken. Deze Alcatel 3V is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Alcatel 3V ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Alcatel 3V
De 3V is uitgerust met een snelleMediaTek MT6737 MediaTek Cortex-A53 processor. Het besturingssysteem isAndroid 8.0 (Oreo) . De Alcatel 3V is een echteFull Touch Bar telefoon. Verder is de accu sterkte3000 mAh , waardoor je geruime tijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon zonder hem op te laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

Alcatel 3V Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Alcatel 3V uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Alcatel 3V over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt ook gewoon uw e-mails binnenhalen met de Alcatel 3V.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Alcatel 3V kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Alcatel 3VAlcatel 3V reviews en ervaringen

Alcatel 3V reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Alcatel 3V. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons