Home > Alcatel > Alcatel A7

Goedkoopste Alcatel A7

Alcatel A7
De prijs van de Alcatel A7 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Alcatel A7 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Alcatel A7 Multimedia
Met de Alcatel A7 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 16,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Om video's te maken beschik je over een resolutie van 1080p HD (1920x1080) , waarmee je zeer scherpe video's kunt opnemen. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Omdat Alcatel A7 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Alcatel A7
Het gewicht van Alcatel A7 is 153 x 77 x 9 mm en hij heeft de afmetingen van 164 gram . De A7 is uitgerust met een snelle MediaTek MT6750T ARM Cortex A53 processor. Tevens heeft Alcatel A7 Android 7.0 (neeugat) als besturingssysteem. De Alcatel A7 is een echte Full Touch Bar telefoon. De accu sterkte is 4000 mAh . Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

Alcatel A7 Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Alcatel A7 voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Alcatel telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Alcatel A7 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Alcatel A7 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Alcatel A7Alcatel A7 reviews en ervaringen

Alcatel A7 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Alcatel A7. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons