Home > Alcatel > Alcatel IDOL 5S

Goedkoopste Alcatel IDOL 5S

Alcatel IDOL 5S
De Alcatel IDOL 5S is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Alcatel IDOL 5S is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Alcatel IDOL 5S aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Alcatel IDOL 5S Multimedia
U beschikt met de Alcatel IDOL 5S over een 13,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De video-resolutie is 1080p HD (1920x1080) . Hiermee kun je zeer scherpe video's opnemen van de beste kwaliteit. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Omdat Alcatel IDOL 5S is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Alcatel IDOL 5S
De IDOL 5S weegt 148 x 72 x 8 mm en heeft een afmeting van 147 gram . Daarnaast is Alcatel IDOL 5S uitgerust met een snelle MediaTek Mediatek MT6757CH ARM Cortex-A53 processor. Deze Alcatel IDOL 5S draait op Android 7.0 (neeugat) als besturingssysteem. De Alcatel IDOL 5S heeft de vormgeving van een Candybar . De accu sterkte is 2800 mAh . Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

Alcatel IDOL 5S Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Alcatel IDOL 5S uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Alcatel IDOL 5S over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt ook gewoon uw e-mails binnenhalen met de Alcatel IDOL 5S.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Alcatel IDOL 5S kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Alcatel IDOL 5SAlcatel IDOL 5S reviews en ervaringen

Alcatel IDOL 5S reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Alcatel IDOL 5S. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons