Goedkoopste Apple iPhone 5C 16GB

Apple iPhone 5C 16GB
De Apple iPhone 5C 16GB is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Apple iPhone 5C 16GB is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Apple iPhone 5C 16GB aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Apple iPhone 5C 16GB Mobiel Internet
Voor het gebruik van mobiel internet is de Apple iPhone 5C 16GB voorzien van de ondersteuning van 4G netwerken. Om gebruik te kunnen maken van internet is de Apple iPhone 5C 16GB uitgerust met 3G ondersteuning zoals HSDPA en UMTS. Hierdoor kunt u razendsnel internetten waar u ook maar bent. Verder heeft deze mobiele telefoon ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken. U kunt ook gewoon uw e-mails binnenhalen met de Apple iPhone 5C 16GB.

Apple iPhone 5C 16GB Multimedia
Met deze mobiel kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 8 megapixel camera. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Uiteraard beschikt deze Apple telefoon ook over een mediaplayer. Hierdoor kunt u alle gangbare audio- en videobestanden gewoon afspelen, en hoeft u zich dus niet meer te vervelen. Deze Apple iPhone 5C 16GB is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor deze mobiele telefoon ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Apple iPhone 5C 16GB
De iPhone 5C 16GB weegt 132 gram en heeft een afmeting van 124 x 59 x 9 mm. Daarnaast is de iPhone 5C 16GB voorzien van een snelle Apple A6 APL0598 Dual-core processor. Het besturingssysteem is Apple iOS 7.Houd er rekening mee dat je bij een gratis Apple iPhone 5C 16GB kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van Apple iPhone 5C 16GB


Apple iPhone 5C 16GB reviews en ervaringen

Apple iPhone 5C 16GB reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Apple iPhone 5C 16GB. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Apple iPhone 5C 16GB 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons