Home > Apple > Apple iPhone X

Goedkoopste Apple iPhone X

Apple iPhone X
De prijs van de Apple iPhone X is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Apple iPhone X aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Apple iPhone X Multimedia
Met de Apple iPhone X kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 12,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Om video's te maken beschik je over een resolutie van 1080p HD (1920x1080) , waarmee je zeer scherpe video's kunt opnemen. Je kunt nu ook videobellen dankzij een tweede camera van. Omdat Apple iPhone X is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Apple iPhone X
De iPhone X weegt 144 x 71 x 8 mm en heeft een afmeting van 174 gram . De iPhone X is uitgerust met een snelle Apple A11 Bionic Apple processor. Tevens heeft Apple iPhone X Apple iOS 11 als besturingssysteem. De Apple iPhone X is een echte Full Touch Bar telefoon.

Apple iPhone X Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Apple iPhone X uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Apple iPhone X over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Apple iPhone X kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Apple iPhone XApple iPhone X reviews en ervaringen

Apple iPhone X reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Apple iPhone X. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons