Home > Archos > Archos Access 57

Goedkoopste Archos Access 57

Archos Access 57
De prijs van de Archos Access 57 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Archos Access 57 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Archos Access 57 Multimedia
U beschikt met de Archos Access 57 over een 8,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Omdat Archos Access 57 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Archos Access 57
De afmetingen van Archos Access 57 zijn 157 x 75 x 10 mm en heeft een gewicht van 171 gram. Het besturingssysteem is Android Go. De Archos Access 57 is een typische Full Touch Bar telefoon. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummers bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen. Verder beschikt Archos Access 57 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Archos Access 57 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Archos Access 57Archos Access 57 reviews en ervaringen

Archos Access 57 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Archos Access 57. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons