Home > Archos > Archos Access 57

Goedkoopste Archos Access 57

Archos Access 57
De prijs van de Archos Access 57 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Archos Access 57 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Archos Access 57 Multimedia
Met de Archos Access 57 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 8,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken.Omdat Archos Access 57 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Archos Access 57
Het gewicht van Archos Access 57 is 171 gram en hij heeft de afmetingen van 157 x 75 x 10 mm.Tevens draait Archos Access 57 op Android Go als besturingssysteem.De Archos Access 57 is een echte Full Touch Bar telefoon.Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummer bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen.Verder heeft Archos Access 57 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Archos Access 57 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Archos Access 57Archos Access 57 reviews en ervaringen

Archos Access 57 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Archos Access 57. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons