Home > Archos > Archos Core 55

Goedkoopste Archos Core 55

Archos Core 55
De prijs van de Archos Core 55 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Archos Core 55 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Archos Core 55 Multimedia
Met de Archos Core 55 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 13,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De kwaliteit van de video's is zeer hoog doordat je beschikt over een hoge 1080p HD (1920x1080) resolutie. Vanwege een tweede camera van, kun je nu ook videobellen en gemakkelijk selfies (foto's van jezelf) maken. Deze Archos Core 55 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Archos Core 55 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Archos Core 55
Daarnaast is Archos Core 55 uitgerust met een snelle 0,0 Hz quad-core processor. Deze Archos Core 55 draait op Android 7.0 (neeugat) als besturingssysteem. De Archos Core 55 heeft de vormgeving van een Full Touch Bar . Verder is de accu sterkte 4000 mAh , waardoor je geruime tijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon zonder hem op te laden.

Archos Core 55 Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Archos Core 55 voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Archos telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Archos Core 55 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken. U kunt met de Archos Core 55 natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Archos Core 55 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Archos Core 55Archos Core 55 reviews en ervaringen

Archos Core 55 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Archos Core 55. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons