Home > Archos > Archos Sense 47X

Goedkoopste Archos Sense 47X

Archos Sense 47X
De Archos Sense 47X is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Archos Sense 47X is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Archos Sense 47X aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Archos Sense 47X Multimedia
Met de Archos Sense 47X kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 13,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De kwaliteit van de video's is zeer hoog doordat je beschikt over een hoge 1080p HD (1920x1080) resolutie. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Omdat Archos Sense 47X is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Archos Sense 47X
De Sense 47X is uitgerust met een snelle 0,0 Hz quad-core processor. Tevens draait Archos Sense 47X op Android 7.0 (neeugat) als besturingssysteem. De Archos Sense 47X is een typische Full Touch Bar telefoon. Verder is de accu sterkte 3000 mAh , waardoor je geruime tijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon zonder hem op te laden.

Archos Sense 47X Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Archos Sense 47X voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Archos telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Archos Sense 47X ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken. U kunt met de Archos Sense 47X natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Archos Sense 47X kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Archos Sense 47XArchos Sense 47X reviews en ervaringen

Archos Sense 47X reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Archos Sense 47X. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons