Goedkoopste Asus ROG Phone

Asus ROG Phone
De prijs van de Asus ROG Phone is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Asus ROG Phone aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Asus ROG Phone Multimedia
U beschikt met de Asus ROG Phone over een 12,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Om video's te maken beschik je over een resolutie van 4K UHD (3840x2160), waarmee je zeer scherpe video's kunt opnemen. Je kunt nu ook videobellen dankzij een tweede camera. Deze Asus ROG Phone is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Asus ROG Phone ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Asus ROG Phone
De ROG Phone weegt 200 gram en heeft een afmeting van 159 x 76 x 8 mm. De ROG Phone is uitgerust met een snelle 3,0 GHz octa-core Qualcomm Kryo 385 processor. Tevens heeft Asus ROG Phone Android als besturingssysteem. De Asus ROG Phone is vormgegevens zoals een Full Touch Bar. De accu sterkte is 4000 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

Asus ROG Phone Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Asus ROG Phone voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Asus telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Asus ROG Phone ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Asus ROG Phone kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Asus ROG Phone


Asus ROG Phone reviews en ervaringen

Asus ROG Phone reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Asus ROG Phone. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Asus ROG Phone 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons