Home > Blackberry > Blackberry KeyOne

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele Blackberry aanbiedingen


Goedkoopste Blackberry KeyOne

Blackberry KeyOne
De Blackberry KeyOne is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Blackberry KeyOne is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Blackberry KeyOne aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Blackberry KeyOne Multimedia
Met de Blackberry KeyOne kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 12,00 megapixel camera. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Om video's te maken beschik je over een resolutie van 4K (3840x2160), waarmee je zeer scherpe video's kunt opnemen. Je kunt nu ook videobellen dankzij een tweede camera van. Deze Blackberry KeyOne is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Blackberry KeyOne ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Blackberry KeyOne
De afmetingen van Blackberry KeyOne zijn 149 x 73 x 9 mm en heeft een gewicht van 180 gram.De Blackberry KeyOne beschikt over een snelle Qualcomm Snapdragon 625 ARM Cortex A53 processor. Het besturingssysteem is Android 7.1 (nougat). Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van afhankelijk van gebruik. De Blackberry KeyOne is een typische QWERTY Bar telefoon. De accu sterkte is 3505 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden.

Blackberry KeyOne Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Blackberry KeyOne uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder heeft Blackberry KeyOne ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Blackberry KeyOne kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Blackberry KeyOne


Blackberry KeyOne reviews en ervaringen

Blackberry KeyOne reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Blackberry KeyOne. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Blackberry KeyOne 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons