Home > Google > Google Pixel 2

Goedkoopste Google Pixel 2

Google Pixel 2
De prijs van de Google Pixel 2 is op dit moment €480,00 i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Google Pixel 2 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Google Pixel 2 Multimedia
Met de Google Pixel 2 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 12,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De video-resolutie is 4K (3840x2160). Hiermee kun je zeer scherpe video's opnemen van de beste kwaliteit. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Deze Google Pixel 2 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Google Pixel 2 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Google Pixel 2
De afmetingen van Google Pixel 2 zijn nog niet bekend en heeft een gewicht van nog niet bekend.De Pixel 2 is uitgerust met een snelle Qualcomm Snapdragon 835 Qualcomm Kryo processor. De Google Pixel 2 is uitgerust met Android 8.0 als besturingssysteem. De standby-tijd van deze mobiel is afhankelijk van gebruik. De Google Pixel 2 is vormgegevens zoals een Candybar.

Google Pixel 2 Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Google Pixel 2 voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Google telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder beschikt Google Pixel 2 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Google Pixel 2 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.

Belminuten 
Smsjes 
Internet (MB) 
Contractduur


Sorteer op:

Internet: 
 • Alle
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • Telfort
 • KPN
 • Ben
 • Tele2
 • hollandsnieuwe
1 aanbiedingen gevonden - Pagina 1 van 1
 •  provider minuten smsjes internet maandprijsprijs  
 • KPN Zorgeloos Compleet Standaard + Toestelbundel € 12.-
  onbeperkt onbeperkt 20000 MB
  € 36,00
  480,00
 
1


Video en foto's van Google Pixel 2


Google Pixel 2 reviews en ervaringen

Google Pixel 2 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Google Pixel 2. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons