Home > HTC > HTC Desire 12 Plus

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele HTC aanbiedingen


Goedkoopste HTC Desire 12 Plus

HTC Desire 12 Plus
De HTC Desire 12 Plus is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de HTC Desire 12 Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van HTC Desire 12 Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

HTC Desire 12 Plus Multimedia
U beschikt met de HTC Desire 12 Plus over een13,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De video-resolutie is 1080p HD (1920x1080) . Hiermee kun je zeer scherpe video's opnemen van de beste kwaliteit. Je kunt nu ook videobellen dankzij een tweede camera van. Deze HTC Desire 12 Plus is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor HTC Desire 12 Plus ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van HTC Desire 12 Plus
De Desire 12 Plus weegt158 x 77 x 8 mm en heeft een afmeting van158 gram . De Desire 12 Plus is uitgerust met een snelleQualcomm Snapdragon 450 ARM Cortex A53 processor. Tevens heeft HTC Desire 12 PlusAndroid 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. De HTC Desire 12 Plus heeft de vormgeving van eenFull Touch Bar . Door de accu sterkte van2965 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

HTC Desire 12 Plus Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de HTC Desire 12 Plus uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt HTC Desire 12 Plus over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis HTC Desire 12 Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van HTC Desire 12 Plus


HTC Desire 12 Plus reviews en ervaringen

HTC Desire 12 Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de HTC Desire 12 Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

HTC Desire 12 Plus 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons