Home > HTC > HTC Desire 12s

Goedkoopste HTC Desire 12s

HTC Desire 12s
De prijs van de HTC Desire 12s is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van HTC Desire 12s aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

HTC Desire 12s Multimedia
U beschikt met de HTC Desire 12s over een 13,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Omdat HTC Desire 12s is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van HTC Desire 12s
De afmetingen van HTC Desire 12s zijn 154 x 73 x 8 mm en heeft een gewicht van 150 gram. De HTC Desire 12s is uitgerust met Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem. De HTC Desire 12s is een typische Full Touch Bar telefoon. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummers bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen. Verder beschikt HTC Desire 12s over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis HTC Desire 12s kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van HTC Desire 12sHTC Desire 12s reviews en ervaringen

HTC Desire 12s reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de HTC Desire 12s. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons