Home > HTC > HTC U 11

Goedkoopste HTC U 11

HTC U 11
De HTC U 11 is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de HTC U 11 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van HTC U 11 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

HTC U 11 Multimedia
Met de HTC U 11 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 12,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Om video's te maken beschik je over een resolutie van 4K (3840x2160) , waarmee je zeer scherpe video's kunt opnemen. Vanwege een tweede camera van, kun je nu ook videobellen en gemakkelijk selfies (foto's van jezelf) maken. Omdat HTC U 11 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van HTC U 11
De U 11 weegt 154 x 76 x 8 mm en heeft een afmeting van 169 gram . De U 11 is uitgerust met een snelle Qualcomm Snapdragon 835 Qualcomm Kryo processor. Tevens heeft HTC U 11 Android 7.1 (neeugat) als besturingssysteem. De standby-tijd van deze mobiel is 336 uur . De HTC U 11 is vormgegevens zoals een Full Touch Bar . Door de accu sterkte van 3000 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

HTC U 11 Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de HTC U 11 voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze HTC telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft HTC U 11 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken. U kunt met de HTC U 11 natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis HTC U 11 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van HTC U 11


HTC U 11 reviews en ervaringen

HTC U 11 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de HTC U 11. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons