Home > HTC > HTC U12+

Goedkoopste HTC U12+

HTC U12+
De prijs van de HTC U12+ is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van HTC U12+ aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.
Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De resolutie voor het maken van video's is 4K (3840x2160) . Daarmee maak je erg scherpe video's. Je kunt nu ook videobellen dankzij een tweede camera van. Omdat HTC U12+ is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van HTC U12+
Het gewicht van HTC U12+ is nog niet bekend en hij heeft de afmetingen van nog niet bekend. Daarnaast is de U12+ voorzien van een snelle Qualcomm Snapdragon 845 Qualcomm processor. Deze HTC U12+ draait op Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem. De standby-tijd van deze mobiel is afhankelijk van gebruik. De HTC U12+ heeft de vormgeving van een Full Touch Bar . De accu sterkte is 3420 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummer bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen.

HTC U12+ Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de HTC U12+ uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt HTC U12+ over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt met de HTC U12+ natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis HTC U12+ kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van HTC U12+HTC U12+ reviews en ervaringen

HTC U12+ reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de HTC U12+. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons