Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele HTC aanbiedingen


Goedkoopste HTC U12 Life

HTC U12 Life
De HTC U12 Life is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de HTC U12 Life is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van HTC U12 Life aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

HTC U12 Life Multimedia
U beschikt met de HTC U12 Life over een 16,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Deze HTC U12 Life is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor HTC U12 Life ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van HTC U12 Life
Het gewicht van HTC U12 Life is 175 gram en hij heeft de afmetingen van 159 x 75 x 8 mm. Tevens draait HTC U12 Life op Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem. De HTC U12 Life is een echte Full Touch Bar telefoon. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummers bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen. Verder beschikt HTC U12 Life over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis HTC U12 Life kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van HTC U12 Life


HTC U12 Life reviews en ervaringen

HTC U12 Life reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de HTC U12 Life. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

HTC U12 Life 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons