Home > HTC > HTC U12 Plus

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele HTC aanbiedingen


Goedkoopste HTC U12 Plus

HTC U12 Plus
De HTC U12 Plus is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de HTC U12 Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van HTC U12 Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

HTC U12 Plus Multimedia
U beschikt met de HTC U12 Plus over een 12,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Omdat HTC U12 Plus is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van HTC U12 Plus
De U12 Plus weegt 188 gram en heeft een afmeting van 157 x 74 x 9 mm. Tevens heeft HTC U12 Plus Android 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. De HTC U12 Plus is vormgegevens zoals een Full Touch Bar. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik. Verder beschikt HTC U12 Plus over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis HTC U12 Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van HTC U12 Plus


HTC U12 Plus reviews en ervaringen

HTC U12 Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de HTC U12 Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

HTC U12 Plus 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons