Home > HTC > U19e

Goedkoopste HTC U19e

HTC U19e
De prijs van de HTC U19e is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van HTC U19e aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

HTC U19e Multimedia
U beschikt met de HTC U19e over een20,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De resolutie voor het maken van video's is 4K UHD (3840x2160) . Daarmee maak je erg scherpe video's. Omdat HTC U19e is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van HTC U19e
Het gewicht van HTC U19e is180 gram en hij heeft de afmetingen van157 x 76 x 8 mm . Daarnaast is HTC U19e uitgerust met een snelleQualcomm Snapdragon 710 Qualcomm Kryo 360 processor. Deze HTC U19e draait opAndroid 9.0 (Pie) als besturingssysteem. De HTC U19e heeft de vormgeving van eenFull Touch Bar . Verder is de accu sterkte3930 mAh , waardoor je geruime tijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon zonder hem op te laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

HTC U19e Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de HTC U19e uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt HTC U19e over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis HTC U19e kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van HTC U19e


HTC U19e reviews en ervaringen

HTC U19e reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de HTC U19e. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

HTC U19e 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons