Goedkoopste Huawei Mate X

Huawei Mate X
De prijs van de Huawei Mate X is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Huawei Mate X aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Huawei Mate X Multimedia
Met de Huawei Mate X kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 40,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Omdat Huawei Mate X is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Huawei Mate X
De afmetingen van Huawei Mate X zijn 161 x 146 x 5 mm en heeft een gewicht van 295 gram. De Huawei Mate X is uitgerust met Android 9.0 (Pie) als besturingssysteem. De standby-tijd van deze mobiel is afhankelijk van gebruik. De Huawei Mate X heeft de vormgeving van een Opvouwbaar. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummers bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen. Verder beschikt Huawei Mate X over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Huawei Mate X kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van Huawei Mate X


Huawei Mate X reviews en ervaringen

Huawei Mate X reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Huawei Mate X. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Huawei Mate X 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons