Home > Huawei > Huawei Nova 2s

Goedkoopste Huawei Nova 2s

Huawei Nova 2s
De prijs van de Huawei Nova 2s is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Huawei Nova 2s aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Huawei Nova 2s Multimedia
Met de Huawei Nova 2s kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 20,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De kwaliteit van de video's is zeer hoog doordat je beschikt over een hoge 1080p HD (1920x1080) resolutie. Vanwege een tweede camera van, kun je nu ook videobellen en gemakkelijk selfies (foto's van jezelf) maken. Deze Huawei Nova 2s is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Huawei Nova 2s ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Huawei Nova 2s
Daarnaast is de Nova 2s voorzien van een snelle Huawei Kirin 960 ARM Cortex A53 processor. Tevens draait Huawei Nova 2s op Android 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. De Huawei Nova 2s is vormgegevens zoals een Full Touch Bar. Door de accu sterkte van 3340 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

Huawei Nova 2s Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Huawei Nova 2s voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Huawei telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Huawei Nova 2s ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Huawei Nova 2s kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Huawei Nova 2sHuawei Nova 2s reviews en ervaringen

Huawei Nova 2s reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Huawei Nova 2s. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons