Home > Huawei > Huawei Nova 4

Goedkoopste Huawei Nova 4

Huawei Nova 4
De prijs van de Huawei Nova 4 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Huawei Nova 4 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Huawei Nova 4 Multimedia
Met de Huawei Nova 4 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 48,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De kwaliteit van de video's is zeer hoog doordat je beschikt over een hoge 4K UHD (3840x2160) resolutie. Omdat Huawei Nova 4 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Huawei Nova 4
De Nova 4 is uitgerust met een snelle 2,4 GHz octa-core ARM Cortex A73 processor. De Huawei Nova 4 is uitgerust met Android 9.0 (Pie) als besturingssysteem. De Huawei Nova 4 is een typische Full Touch Bar telefoon. Door de accu sterkte van 3750 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

Huawei Nova 4 Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Huawei Nova 4 voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Huawei telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder beschikt Huawei Nova 4 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Huawei Nova 4 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Huawei Nova 4Huawei Nova 4 reviews en ervaringen

Huawei Nova 4 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Huawei Nova 4. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons