Home > Huawei > Huawei Nova 4

Goedkoopste Huawei Nova 4

Huawei Nova 4
De prijs van de Huawei Nova 4 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Huawei Nova 4 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Huawei Nova 4 Multimedia
Met de Huawei Nova 4 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 48,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken.Deze Huawei Nova 4 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Huawei Nova 4 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Huawei Nova 4
Als besturingssysteem is deze Huawei Nova 4 voorzien van Android 9.0 (Pie).De Huawei Nova 4 is vormgegevens zoals een Full Touch Bar.Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.Verder beschikt Huawei Nova 4 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Huawei Nova 4 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Huawei Nova 4Huawei Nova 4 reviews en ervaringen

Huawei Nova 4 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Huawei Nova 4. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons