Home > LG > LG G5 SE

Goedkoopste LG G5 SE

LG G5 SE
De prijs van de LG G5 SE is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van LG G5 SE aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

LG G5 SE Multimedia
U beschikt met de LG G5 SE over een 16,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser.Deze LG G5 SE is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor LG G5 SE ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van LG G5 SE
De afmetingen van LG G5 SE zijn 149 x 74 x 7 mm en heeft een gewicht van 156 gram.Deze LG G5 SE draait op Android 6.0 (Marshmallow) als besturingssysteem.De LG G5 SE is een echte Candybar telefoon.Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.Verder heeft LG G5 SE ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis LG G5 SE kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van LG G5 SELG G5 SE reviews en ervaringen

LG G5 SE reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de LG G5 SE. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons