Home > LG > G6

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele LG aanbiedingen


Goedkoopste LG G6

LG G6
De LG G6 is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de LG G6 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van LG G6 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

LG G6 Multimedia
U beschikt met de LG G6 over een 13,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De video-resolutie is 4K (3840x2160). Hiermee kun je zeer scherpe video's opnemen van de beste kwaliteit. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Deze LG G6 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor LG G6 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van LG G6
De afmetingen van LG G6 zijn 149 x 72 x 8 mm en heeft een gewicht van 163 gram.De LG G6 beschikt over een snelle Qualcomm Snapdragon 821 Qualcomm Kyro processor. Tevens draait LG G6 op Android 7.0 (nougat) als besturingssysteem. De standby-tijd van deze mobiel is 5 dagen. De LG G6 is vormgegevens zoals een Full Touch Bar. De accu sterkte is 3000 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden.

LG G6 Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de LG G6 uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt LG G6 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt ook gewoon uw e-mails binnenhalen met de LG G6.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis LG G6 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van LG G6


LG G6 reviews en ervaringen

LG G6 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de LG G6. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

LG G6 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons