Home > LG > LG G7 Fit

Goedkoopste LG G7 Fit

LG G7 Fit
De prijs van de LG G7 Fit is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van LG G7 Fit aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

LG G7 Fit Multimedia
U beschikt met de LG G7 Fit over een 16,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser.Deze LG G7 Fit is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor LG G7 Fit ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van LG G7 Fit
De afmetingen van LG G7 Fit zijn 153 x 72 x 8 mm en heeft een gewicht van 160 gram.Tevens draait LG G7 Fit op Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem.Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van afhankelijk van gebruik.De LG G7 Fit is vormgegevens zoals een Full Touch Bar.Door de accu sterkte van 3000 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden.Verder heeft LG G7 Fit ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis LG G7 Fit kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van LG G7 FitLG G7 Fit reviews en ervaringen

LG G7 Fit reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de LG G7 Fit. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons