Home > LG > LG G7 One

Goedkoopste LG G7 One

LG G7 One
De prijs van de LG G7 One is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van LG G7 One aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

LG G7 One Multimedia
U beschikt met de LG G7 One over een 16,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Omdat LG G7 One is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van LG G7 One
Het gewicht van LG G7 One is 156 gram en hij heeft de afmetingen van 153 x 72 x 8 mm. Tevens heeft LG G7 One Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem. De standby-tijd van deze mobiel is afhankelijk van gebruik. De LG G7 One is vormgegevens zoals een Full Touch Bar. Door de accu sterkte van 3000 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Verder heeft LG G7 One ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis LG G7 One kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van LG G7 OneLG G7 One reviews en ervaringen

LG G7 One reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de LG G7 One. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons