Home > LG > LG G7 One

Goedkoopste LG G7 One

LG G7 One
De prijs van de LG G7 One is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van LG G7 One aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

LG G7 One Multimedia
Met de LG G7 One kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 16,00 megapixel camera.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser.Deze LG G7 One is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor LG G7 One ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van LG G7 One
De G7 One weegt 156 gram en heeft een afmeting van 153 x 72 x 8 mm.De LG G7 One is uitgerust met Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem.De standby-tijd van deze mobiel is afhankelijk van gebruik.De LG G7 One heeft de vormgeving van een Full Touch Bar.De accu sterkte is 3000 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden.Verder heeft LG G7 One ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis LG G7 One kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van LG G7 OneLG G7 One reviews en ervaringen

LG G7 One reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de LG G7 One. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons