Home > LG > LG G8 ThinQ

Goedkoopste LG G8 ThinQ

LG G8 ThinQ
De prijs van de LG G8 ThinQ is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van LG G8 ThinQ aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

LG G8 ThinQ Multimedia
U beschikt met de LG G8 ThinQ over een 16,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser.

Overige eigenschappen van LG G8 ThinQ
De G8 ThinQ weegt nog niet bekend en heeft een afmeting van 152 x 72 x 8 mm. Tevens heeft LG G8 ThinQ Android 9.0 (Pie) als besturingssysteem. Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van afhankelijk van gebruik. De LG G8 ThinQ heeft de vormgeving van een Full Touch Bar. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummers bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen. Verder beschikt LG G8 ThinQ over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis LG G8 ThinQ kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van LG G8 ThinQ


LG G8 ThinQ reviews en ervaringen

LG G8 ThinQ reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de LG G8 ThinQ. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

LG G8 ThinQ 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons