Home > LG > LG G8s ThinQ

Goedkoopste LG G8s ThinQ

LG G8s ThinQ
De prijs van de LG G8s ThinQ is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van LG G8s ThinQ aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

LG G8s ThinQ Multimedia
Met de LG G8s ThinQ kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 13,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Omdat LG G8s ThinQ is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van LG G8s ThinQ
Het gewicht van LG G8s ThinQ is 167 gram en hij heeft de afmetingen van 152 x 72 x 8 mm. Tevens draait LG G8s ThinQ op Android 9.0 (Pie) als besturingssysteem. Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van afhankelijk van gebruik. De LG G8s ThinQ is een echte Full Touch Bar telefoon. De accu sterkte is 3550 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden. Verder beschikt LG G8s ThinQ over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis LG G8s ThinQ kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van LG G8s ThinQ


LG G8s ThinQ reviews en ervaringen

LG G8s ThinQ reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de LG G8s ThinQ. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

LG G8s ThinQ 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons