Home > LG > LG V40 ThinQ

Goedkoopste LG V40 ThinQ

LG V40 ThinQ
De prijs van de LG V40 ThinQ is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van LG V40 ThinQ aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

LG V40 ThinQ Multimedia
Met de LG V40 ThinQ kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 16,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken.Deze LG V40 ThinQ is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor LG V40 ThinQ ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van LG V40 ThinQ
De V40 ThinQ weegt 169 gram en heeft een afmeting van 159 x 76 x 8 mm.Tevens heeft LG V40 ThinQ Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem.Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van afhankelijk van gebruik.De LG V40 ThinQ heeft de vormgeving van een Full Touch Bar.Door de accu sterkte van 3300 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden.Verder beschikt LG V40 ThinQ over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis LG V40 ThinQ kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van LG V40 ThinQLG V40 ThinQ reviews en ervaringen

LG V40 ThinQ reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de LG V40 ThinQ. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons