Home > Motorola > Motorola Moto E5 Plus

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele Motorola aanbiedingen


Goedkoopste Motorola Moto E5 Plus

Motorola Moto E5 Plus
De Motorola Moto E5 Plus is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Motorola Moto E5 Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Motorola Moto E5 Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Motorola Moto E5 Plus Multimedia
U beschikt met de Motorola Moto E5 Plus over een12,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De resolutie voor het maken van video's is 1080p HD (1920x1080) . Daarmee maak je erg scherpe video's. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Omdat Motorola Moto E5 Plus is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Motorola Moto E5 Plus
De Moto E5 Plus weegt161 x 75 x 9 mm en heeft een afmeting van197 gram . De Moto E5 Plus is uitgerust met een snelleQualcomm Snapdragon 425 ARM Cortex-A53 processor. Tevens heeft Motorola Moto E5 PlusAndroid 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. De Motorola Moto E5 Plus is vormgegevens zoals eenFull Touch Bar . Verder is de accu sterkte5000 mAh , waardoor je geruime tijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon zonder hem op te laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

Motorola Moto E5 Plus Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Motorola Moto E5 Plus voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Motorola telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Motorola Moto E5 Plus ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Motorola Moto E5 Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Motorola Moto E5 Plus


Motorola Moto E5 Plus reviews en ervaringen

Motorola Moto E5 Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Motorola Moto E5 Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Motorola Moto E5 Plus 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons