Home > Motorola > Motorola Moto E5

Goedkoopste Motorola Moto E5

Motorola Moto E5
De prijs van de Motorola Moto E5 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Motorola Moto E5 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Motorola Moto E5 Multimedia
Met de Motorola Moto E5 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 13,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De resolutie voor het maken van video's is 1080p HD (1920x1080) . Daarmee maak je erg scherpe video's. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Omdat Motorola Moto E5 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Motorola Moto E5
Het gewicht van Motorola Moto E5 is 154 x 72 x 9 mm en hij heeft de afmetingen van 174 gram . De Moto E5 is uitgerust met een snelle Qualcomm Snapdragon 425 ARM Cortex-A53 processor. Tevens heeft Motorola Moto E5 Android 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. De Motorola Moto E5 is vormgegevens zoals een Full Touch Bar . Door de accu sterkte van 4000 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

Motorola Moto E5 Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Motorola Moto E5 uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Motorola Moto E5 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt ook gewoon uw e-mails binnenhalen met de Motorola Moto E5.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Motorola Moto E5 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Motorola Moto E5Motorola Moto E5 reviews en ervaringen

Motorola Moto E5 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Motorola Moto E5. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons