Home > Motorola > Motorola Moto E5

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele Motorola aanbiedingen


Goedkoopste Motorola Moto E5

Motorola Moto E5
De Motorola Moto E5 is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Motorola Moto E5 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Motorola Moto E5 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Motorola Moto E5 Multimedia
Met de Motorola Moto E5 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 13,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Om video's te maken beschik je over een resolutie van 1080p HD (1920x1080), waarmee je zeer scherpe video's kunt opnemen. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Omdat Motorola Moto E5 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Motorola Moto E5
De Moto E5 weegt 174 gram en heeft een afmeting van 154 x 72 x 9 mm. De Moto E5 is uitgerust met een snelle Qualcomm Snapdragon 425 ARM Cortex-A53 processor. Als besturingssysteem is deze Motorola Moto E5 voorzien van Android 8.0 (Oreo). De Motorola Moto E5 is een typische Full Touch Bar telefoon. Verder is de accu sterkte 4000 mAh, waardoor je geruime tijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon zonder hem op te laden. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummers bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen.

Motorola Moto E5 Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Motorola Moto E5 uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Motorola Moto E5 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt met de Motorola Moto E5 natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Motorola Moto E5 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Motorola Moto E5


Motorola Moto E5 reviews en ervaringen

Motorola Moto E5 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Motorola Moto E5. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Motorola Moto E5 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons