Home > Motorola > Motorola Moto G5 Plus

Goedkoopste Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus
De prijs van de Motorola Moto G5 Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Motorola Moto G5 Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Motorola Moto G5 Plus Multimedia
Met de Motorola Moto G5 Plus kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 12,00 megapixel camera. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Om video's te maken beschik je over een resolutie van 1080p HD (1920x1080), waarmee je zeer scherpe video's kunt opnemen. Vanwege een tweede camera van, kun je nu ook videobellen en gemakkelijk selfies (foto's van jezelf) maken. Omdat Motorola Moto G5 Plus is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Motorola Moto G5 Plus
De afmetingen van Motorola Moto G5 Plus zijn 150 x 74 x 10 mm en heeft een gewicht van 155 gram.De Moto G5 Plus is uitgerust met een snelle Qualcomm Snapdragon 625 ARM Cortex A53 processor. Tevens draait Motorola Moto G5 Plus op Android 7.0 (nougat) als besturingssysteem. Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van afhankelijk van gebruik. De Motorola Moto G5 Plus is een echte Full Touch Bar telefoon. Door de accu sterkte van 3000 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummer bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen.

Motorola Moto G5 Plus Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Motorola Moto G5 Plus voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Motorola telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Motorola Moto G5 Plus ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken. U kunt met de Motorola Moto G5 Plus natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Motorola Moto G5 Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Motorola Moto G5 Plus


Motorola Moto G5 Plus reviews en ervaringen

Motorola Moto G5 Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Motorola Moto G5 Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Moto G5 Plus
Een review van Jilles over Moto G5 Plus op 7/6/2017 .
Goed toestel voor een zeer redelijke prijs. Hij werkt goed en is zeer snel en menu's zijn overzichtelijk en logisch ingedeeld. Daarnaast kan deze Moto G5 Plus ook goed tegen een stootje. Het geluid wat eruit komt vind ik erg goed, helder en scherp, zonder ruis. Verder gaat de accu ook erg lang mee in vergelijking met mijn vorige motorola die ik had. Verder zijn de foto's ook prima. Het is gewoon een toestel dat doet wat je van een smartphone tegenwoordig kan verwachten zonder overbodige poespas.3.75
Gemiddeld: 7,5
Bedieningsgemak: 8
Mogelijkheden: 8
 Vormgeving: 6
  Prestaties: 8
Moto G5 Plus 3.8 van de 5 op basis van 1 beoordelingen. 1 reviews.


Soortgelijke telefoons