Goedkoopste Motorola Moto G5S Plus

Motorola Moto G5S Plus
De Motorola Moto G5S Plus is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Motorola Moto G5S Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Motorola Moto G5S Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Motorola Moto G5S Plus Multimedia
Met de Motorola Moto G5S Plus kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 13,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Deze Motorola Moto G5S Plus is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Motorola Moto G5S Plus ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Motorola Moto G5S Plus
Het gewicht van Motorola Moto G5S Plus is 168 gram en hij heeft de afmetingen van 154 x 76 x 8 mm. Tevens heeft Motorola Moto G5S Plus Android 7.1 (Nougat) als besturingssysteem. De Motorola Moto G5S Plus is een echte Full Touch Bar telefoon. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik. Verder heeft Motorola Moto G5S Plus ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Motorola Moto G5S Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van Motorola Moto G5S Plus


Motorola Moto G5S Plus reviews en ervaringen

Motorola Moto G5S Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Motorola Moto G5S Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Motorola Moto G5S Plus 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons