Home > Motorola > Motorola Moto G6 Play

Goedkoopste Motorola Moto G6 Play

Motorola Moto G6 Play
De prijs van de Motorola Moto G6 Play is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Motorola Moto G6 Play aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Motorola Moto G6 Play Multimedia
Met de Motorola Moto G6 Play kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 13,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De kwaliteit van de video's is zeer hoog doordat je beschikt over een hoge 1080p HD (1920x1080) resolutie. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Omdat Motorola Moto G6 Play is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Motorola Moto G6 Play
Het gewicht van Motorola Moto G6 Play is 154 x 72 x 9 mm en hij heeft de afmetingen van 175 gram . De Motorola Moto G6 Play beschikt over een snelle Qualcomm Snapdragon 430 Qualcomm Cortex A53 processor. Tevens heeft Motorola Moto G6 Play Android 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. De Motorola Moto G6 Play is een echte Full Touch Bar telefoon. De accu sterkte is 4000 mAh . Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

Motorola Moto G6 Play Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Motorola Moto G6 Play uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Motorola Moto G6 Play over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt ook gewoon uw e-mails binnenhalen met de Motorola Moto G6 Play.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Motorola Moto G6 Play kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Motorola Moto G6 PlayMotorola Moto G6 Play reviews en ervaringen

Motorola Moto G6 Play reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Motorola Moto G6 Play. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons