Home > Motorola > Motorola Moto G6 Plus

Goedkoopste Motorola Moto G6 Plus

Motorola Moto G6 Plus
De prijs van de Motorola Moto G6 Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Motorola Moto G6 Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Motorola Moto G6 Plus Multimedia
U beschikt de met Motorola Moto G6 Plus over een 12,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De video-resolutie is 4K (3840x2160) . Hiermee kun je zeer scherpe video's opnemen van de beste kwaliteit. Je kunt nu ook videobellen dankzij een tweede camera van. Omdat Motorola Moto G6 Plus is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Motorola Moto G6 Plus
De Moto G6 Plus is uitgerust met een snelle Qualcomm Snapdragon 630 ARM processor. Tevens heeft Motorola Moto G6 Plus Android 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. De Motorola Moto G6 Plus is een echte Full Touch Bar telefoon. Door de accu sterkte van 3200 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

Motorola Moto G6 Plus Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Motorola Moto G6 Plus uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Motorola Moto G6 Plus over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt ook gewoon uw e-mails binnenhalen met de Motorola Moto G6 Plus.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Motorola Moto G6 Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Motorola Moto G6 PlusMotorola Moto G6 Plus reviews en ervaringen

Motorola Moto G6 Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Motorola Moto G6 Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons