Home > Motorola > Motorola Moto G6

Goedkoopste Motorola Moto G6

Motorola Moto G6
De prijs van de Motorola Moto G6 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Motorola Moto G6 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Motorola Moto G6 Multimedia
U beschikt de met Motorola Moto G6 over een 12,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De video-resolutie is 1080p HD (1920x1080) . Hiermee kun je zeer scherpe video's opnemen van de beste kwaliteit. Vanwege een tweede camera van, kun je nu ook videobellen en gemakkelijk selfies (foto's van jezelf) maken. Deze Motorola Moto G6 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Motorola Moto G6 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Motorola Moto G6
De Motorola Moto G6 beschikt over een snelle Qualcomm Snapdragon 450 ARM processor. Als besturingssysteem is deze Motorola Moto G6 voorzien van Android 8.0 (Oreo) . De Motorola Moto G6 is een echte Full Touch Bar telefoon. Verder is de accu sterkte 3000 mAh , waardoor je geruime tijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon zonder hem op te laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

Motorola Moto G6 Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Motorola Moto G6 voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Motorola telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Motorola Moto G6 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken. U kunt met de Motorola Moto G6 natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Motorola Moto G6 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Motorola Moto G6Motorola Moto G6 reviews en ervaringen

Motorola Moto G6 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Motorola Moto G6. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons