Goedkoopste Motorola Moto Z4

Motorola Moto Z4
De prijs van de Motorola Moto Z4 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Motorola Moto Z4 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Motorola Moto Z4 Multimedia
U beschikt met de Motorola Moto Z4 over een48,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De video-resolutie is 4K UHD (3840x2160) . Hiermee kun je zeer scherpe video's opnemen van de beste kwaliteit. Deze Motorola Moto Z4 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Motorola Moto Z4 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Motorola Moto Z4
De Moto Z4 weegt165 gram en heeft een afmeting van158 x 75 x 7 mm . De Motorola Moto Z4 beschikt over een snelleQualcomm Snapdragon 675 Qualcomm Kryo 460 processor. Als besturingssysteem is deze Motorola Moto Z4 voorzien vanAndroid 9.0 (Pie) . De standby-tijd van deze mobiel is afhankelijk van gebruik. De Motorola Moto Z4 heeft de vormgeving van eenFull Touch Bar . Door de accu sterkte van3600 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

Motorola Moto Z4 Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Motorola Moto Z4 voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Motorola telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Motorola Moto Z4 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Motorola Moto Z4 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van Motorola Moto Z4


Motorola Moto Z4 reviews en ervaringen

Motorola Moto Z4 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Motorola Moto Z4. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Motorola Moto Z4 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons