Home > Nokia > Nokia 1 Plus

Goedkoopste Nokia 1 Plus

Nokia 1 Plus
De prijs van de Nokia 1 Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Nokia 1 Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Nokia 1 Plus Multimedia
Met de Nokia 1 Plus kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 8,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Omdat Nokia 1 Plus is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Nokia 1 Plus
De afmetingen van Nokia 1 Plus zijn 145 x 70 x 9 mm en heeft een gewicht van nog niet bekend. Als besturingssysteem is deze Nokia 1 Plus voorzien van Android Go. Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van 3,7 week. De Nokia 1 Plus is een echte Full Touch Bar telefoon. De accu sterkte is 2500 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken. Verder heeft Nokia 1 Plus ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Nokia 1 Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Nokia 1 PlusNokia 1 Plus reviews en ervaringen

Nokia 1 Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Nokia 1 Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons