Home > Nokia > Nokia 2

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele Nokia aanbiedingen


Goedkoopste Nokia 2

Nokia 2
De Nokia 2 is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Nokia 2 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Nokia 2 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Nokia 2 Multimedia
Met de Nokia 2 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 8,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De resolutie voor het maken van video's is 1080p HD (1920x1080). Daarmee maak je erg scherpe video's. Vanwege een tweede camera van, kun je nu ook videobellen en gemakkelijk selfies (foto's van jezelf) maken. Deze Nokia 2 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Nokia 2 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Nokia 2
De Nokia 2 beschikt over een snelle Qualcomm Snapdragon 212 ARM processor. De Nokia 2 is uitgerust met Android 7.0 (nougat) als besturingssysteem. Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van 1340 uur. De Nokia 2 is een echte Full Touch Bar telefoon. Verder is de accu sterkte 4100 mAh, waardoor je geruime tijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon zonder hem op te laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

Nokia 2 Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Nokia 2 uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Nokia 2 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt met de Nokia 2 natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Nokia 2 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Nokia 2


Nokia 2 reviews en ervaringen

Nokia 2 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Nokia 2. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Nokia 2 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons