Home > Nokia > Nokia 3.2

Goedkoopste Nokia 3.2

Nokia 3.2
De prijs van de Nokia 3.2 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Nokia 3.2 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Nokia 3.2 Multimedia
Met de Nokia 3.2 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 13,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Omdat Nokia 3.2 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Nokia 3.2
Het gewicht van Nokia 3.2 is 181 gram en hij heeft de afmetingen van 159 x 76 x 9 mm. Tevens draait Nokia 3.2 op Android 9.0 (Pie) als besturingssysteem. Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van 3 week. De Nokia 3.2 is een typische Full Touch Bar telefoon. De accu sterkte is 4000 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummers bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen. Verder beschikt Nokia 3.2 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Nokia 3.2 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Nokia 3.2


Nokia 3.2 reviews en ervaringen

Nokia 3.2 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Nokia 3.2. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Nokia 3.2 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons