Home > Nokia > Nokia 4.2

Goedkoopste Nokia 4.2

Nokia 4.2
De prijs van de Nokia 4.2 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Nokia 4.2 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Nokia 4.2 Multimedia
Met de Nokia 4.2 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 13,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Omdat Nokia 4.2 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Nokia 4.2
De afmetingen van Nokia 4. 2 zijn 149 x 71 x 8 mm en heeft een gewicht van 161 gram. De Nokia 4.2 is uitgerust met Android 9.0 (Pie) als besturingssysteem. De standby-tijd van deze mobiel is 3,6 week. De Nokia 4.2 is vormgegevens zoals een Full Touch Bar. Door de accu sterkte van 3000 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Verder beschikt Nokia 4.2 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Nokia 4.2 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Nokia 4.2Nokia 4.2 reviews en ervaringen

Nokia 4.2 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Nokia 4.2. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons