Home > Nokia > Nokia 5.1 Plus

Goedkoopste Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus
De prijs van de Nokia 5.1 Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Nokia 5.1 Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Nokia 5.1 Plus Multimedia
U beschikt met de Nokia 5.1 Plus over een 13,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser.Deze Nokia 5.1 Plus is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Nokia 5.1 Plus ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Nokia 5.1 Plus
De 5.1 Plus weegt 160 gram en heeft een afmeting van 150 x 72 x 8 mm.De Nokia 5.1 Plus is uitgerust met Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem.De Nokia 5.1 Plus heeft de vormgeving van een Full Touch Bar.Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.Verder heeft Nokia 5.1 Plus ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Nokia 5.1 Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Nokia 5.1 PlusNokia 5.1 Plus reviews en ervaringen

Nokia 5.1 Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Nokia 5.1 Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons