Home > Nokia > Nokia 6.1 Plus

Goedkoopste Nokia 6.1 Plus

Nokia 6.1 Plus
De prijs van de Nokia 6.1 Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Nokia 6.1 Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Nokia 6.1 Plus Multimedia
U beschikt met de Nokia 6.1 Plus over een 16,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser.Omdat Nokia 6.1 Plus is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Nokia 6.1 Plus
De afmetingen van Nokia 6.1 Plus zijn 147 x 71 x 8 mm en heeft een gewicht van 151 gram.De Nokia 6.1 Plus is uitgerust met Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem.De Nokia 6.1 Plus heeft de vormgeving van een Full Touch Bar.Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummer bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen.Verder heeft Nokia 6.1 Plus ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Nokia 6.1 Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Nokia 6.1 PlusNokia 6.1 Plus reviews en ervaringen

Nokia 6.1 Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Nokia 6.1 Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons