Home > Nokia > Nokia 6.1 Plus

Goedkoopste Nokia 6.1 Plus

Nokia 6.1 Plus
De prijs van de Nokia 6.1 Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Nokia 6.1 Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Nokia 6.1 Plus Multimedia
Met de Nokia 6.1 Plus kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 16,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Omdat Nokia 6.1 Plus is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Nokia 6.1 Plus
De 6.1 Plus weegt 151 gram en heeft een afmeting van 147 x 71 x 8 mm. De Nokia 6.1 Plus is uitgerust met Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem. De Nokia 6.1 Plus is een typische Full Touch Bar telefoon. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik. Verder heeft Nokia 6.1 Plus ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Nokia 6.1 Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Nokia 6.1 PlusNokia 6.1 Plus reviews en ervaringen

Nokia 6.1 Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Nokia 6.1 Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons