Home > Nokia > Nokia 8 Sirocco

Goedkoopste Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco
De prijs van de Nokia 8 Sirocco is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Nokia 8 Sirocco aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Nokia 8 Sirocco Multimedia
U beschikt met de Nokia 8 Sirocco over een12,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De resolutie voor het maken van video's is 4K (3840x2160) . Daarmee maak je erg scherpe video's. Je kunt nu ook videobellen dankzij een tweede camera van. Deze Nokia 8 Sirocco is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Nokia 8 Sirocco ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Nokia 8 Sirocco
Daarnaast is Nokia 8 Sirocco uitgerust met een snelleQualcomm Snapdragon 835 Qualcomm Kryo processor. Deze Nokia 8 Sirocco draait opAndroid 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. De Nokia 8 Sirocco is vormgegevens zoals eenFull Touch Bar . Door de accu sterkte van3260 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

Nokia 8 Sirocco Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Nokia 8 Sirocco uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Nokia 8 Sirocco over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt ook gewoon uw e-mails binnenhalen met de Nokia 8 Sirocco.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Nokia 8 Sirocco kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Nokia 8 Sirocco


Nokia 8 Sirocco reviews en ervaringen

Nokia 8 Sirocco reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Nokia 8 Sirocco. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons