Home > Nokia > Nokia Lumia 625

Goedkoopste Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625
De Nokia Lumia 625 is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Nokia Lumia 625 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Nokia Lumia 625 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Nokia Lumia 625
Met de Nokia Lumia 625 biedt de Finse fabrikant haar grootste smartphone tot nu toe aan. Het toestel heeft een 4.7 inch groot LCD-IPS display met een maximale resolutie van 800 x 480 pixels. De prijs- / kwaliteitsverhouding maakt van de Nokia Lumia 625 een erg aantrekkelijk toestel, dat het Windows Phone 8 besturingssysteem heeft.

De 625 is een upgrade van de Nokia Lumia 620, die in 2012 op de markt werd gebracht. Gelukkig beperkt de upgrade zich niet alleen tot het uiterlijk, maar is de Nokia Lumia 625 ook aan de binnenkant op een aantal punten sterk verbeterd.

Snelle processor
De Lumia 625 heeft een 1.2 GHz snelle Snapdragon™ S4 dual-core processor. Het werkgeheugen en het opslaggeheugen zijn met respectievelijk 512MB RAM en 8GB gelijk gebleven aan die van zijn voorganger.

Smart Camera
Het aantal megapixels (5.0) van de digitale camera is gelijk gebleven aan dat van de 620, maar de Nokia Lumia 625 beschikt wel over de nieuwste Nokia Smart Camera software. Daarmee kun je onder meer actiefoto’s maken, objecten verwijderen en achtergronden laten vervagen.

Supersnel 4G internet
De Nokia Lumia 625 beschikt namelijk over de mogelijkheid om via het 4G-netwerk te internetten. Je bereikt daarmee snelheden die je thuis van WiFi gewend bent. Video’s kun je dus in hoge kwaliteit bekijken.

Eigen stijl
De achterzijde van het toestel is heel gemakkelijk te verwisselen, waardoor je altijd een andere kleur in je eigen stijl kunt kiezen.

Nokia Here navigatie
De Nokia Lumia 625 is voorzien van het nieuwe Nokia Here navigatiesysteem. Dit is een gratis dienst waarbij je kaarten gewoon kunt downloaden en offline kunt gebruiken.


Houd er rekening mee dat je bij een gratis Nokia Lumia 625 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Nokia Lumia 625


Nokia Lumia 625 reviews en ervaringen

Nokia Lumia 625 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Nokia Lumia 625. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons