Goedkoopste OnePlus 6T

OnePlus 6T
De OnePlus 6T is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de OnePlus 6T is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van OnePlus 6T aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

OnePlus 6T Multimedia
Met de OnePlus 6T kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 20,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Deze OnePlus 6T is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor OnePlus 6T ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van OnePlus 6T
De afmetingen van OnePlus 6T zijn 158 x 75 x 8 mm en heeft een gewicht van 185 gram. De OnePlus 6T is uitgerust met Android 9.0 (Pie) als besturingssysteem. De OnePlus 6T heeft de vormgeving van een Full Touch Bar. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik. Verder heeft OnePlus 6T ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis OnePlus 6T kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van OnePlus 6T


OnePlus 6T reviews en ervaringen

OnePlus 6T reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de OnePlus 6T. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

OnePlus 6T 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons