Home > Samsung > Samsung Galaxy A8s

Goedkoopste Samsung Galaxy A8s

Samsung Galaxy A8s
De prijs van de Samsung Galaxy A8s is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Samsung Galaxy A8s aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Samsung Galaxy A8s Multimedia
Met de Samsung Galaxy A8s kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 24,00 megapixel camera. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Omdat Samsung Galaxy A8s is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Samsung Galaxy A8s
De Galaxy A8s weegt 173 gram en heeft een afmeting van 158 x 75 x 7 mm. De Samsung Galaxy A8s is uitgerust met Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem. De Samsung Galaxy A8s is een echte Full Touch Bar telefoon. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummers bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen. Verder heeft Samsung Galaxy A8s ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Samsung Galaxy A8s kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Samsung Galaxy A8sSamsung Galaxy A8s reviews en ervaringen

Samsung Galaxy A8s reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Samsung Galaxy A8s. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons