Home > Samsung > Samsung Galaxy A8s

Goedkoopste Samsung Galaxy A8s

Samsung Galaxy A8s
De prijs van de Samsung Galaxy A8s is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Samsung Galaxy A8s aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Samsung Galaxy A8s Multimedia
U beschikt met de Samsung Galaxy A8s over een 24,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser.Omdat Samsung Galaxy A8s is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Samsung Galaxy A8s
Het gewicht van Samsung Galaxy A8s is 173 gram en hij heeft de afmetingen van 158 x 75 x 7 mm.Deze Samsung Galaxy A8s draait op Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem.De Samsung Galaxy A8s heeft de vormgeving van een Full Touch Bar.Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.Verder beschikt Samsung Galaxy A8s over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Samsung Galaxy A8s kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Samsung Galaxy A8sSamsung Galaxy A8s reviews en ervaringen

Samsung Galaxy A8s reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Samsung Galaxy A8s. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons