Goedkoopste Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold
De prijs van de Samsung Galaxy Fold is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Samsung Galaxy Fold aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Samsung Galaxy Fold Multimedia
Met de Samsung Galaxy Fold kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 12,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Omdat Samsung Galaxy Fold is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Samsung Galaxy Fold
De Galaxy Fold weegt nog niet bekend en heeft een afmeting van nog niet bekend. Het besturingssysteem is Android 9.0 (Pie). Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van afhankelijk van gebruik. De Samsung Galaxy Fold heeft de vormgeving van een Opvouwbaar. Verder beschikt Samsung Galaxy Fold over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Samsung Galaxy Fold kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van Samsung Galaxy Fold


Samsung Galaxy Fold reviews en ervaringen

Samsung Galaxy Fold reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Samsung Galaxy Fold. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Samsung Galaxy Fold 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons