Home > Samsung > Samsung Galaxy S9

Goedkoopste Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9
De prijs van de Samsung Galaxy S9 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Samsung Galaxy S9 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Samsung Galaxy S9 Multimedia
U beschikt de met Samsung Galaxy S9 over een 12,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit.Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De resolutie voor het maken van video's is 1080p HD (1920x1080). Daarmee maak je erg scherpe video's. Je kunt nu ook videobellen dankzij een tweede camera van. Omdat Samsung Galaxy S9 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Samsung Galaxy S9
Het gewicht van Samsung Galaxy S9 is nog niet bekend en hij heeft de afmetingen van nog niet bekend. Het besturingssysteem is Android 8.0 (Oreo). Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van afhankelijk van gebruik. De Samsung Galaxy S9 is een typische Full Touch Bar telefoon. De accu sterkte is 3000 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden. Deze telefoon beschikt ook over Dual Sim. Hiermee stop je twee simkaarten in je telefoon, waardoor je op twee nummer bereikbaar bent en contact kunt maken met anderen.

Samsung Galaxy S9 Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Samsung Galaxy S9 uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Samsung Galaxy S9 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Samsung Galaxy S9 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Samsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9 reviews en ervaringen

Samsung Galaxy S9 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Samsung Galaxy S9. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons