Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele Sony aanbiedingen


Goedkoopste Sony Xperia L1

Sony Xperia L1
De Sony Xperia L1 is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Sony Xperia L1 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Sony Xperia L1 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Sony Xperia L1 Multimedia
Met de Sony Xperia L1 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 13,00 megapixel camera. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De kwaliteit van de video's is zeer hoog doordat je beschikt over een hoge 1080p HD (1920x1080) resolutie. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Omdat Sony Xperia L1 is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Sony Xperia L1
De Xperia L1 weegt 180 gram en heeft een afmeting van 151 x 74 x 9 mm. Daarnaast is Sony Xperia L1 uitgerust met een snelle MediaTek MT6737T MediaTek Cortex A53 processor. Deze Sony Xperia L1 draait op Android 7.0 (nougat) als besturingssysteem. De standby-tijd van deze mobiel is afhankelijk van gebruik. De Sony Xperia L1 is vormgegevens zoals een Full Touch Bar. Door de accu sterkte van 2620 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden.

Sony Xperia L1 Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Sony Xperia L1 voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Sony telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Sony Xperia L1 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken. U kunt met de Sony Xperia L1 natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Sony Xperia L1 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Sony Xperia L1


Sony Xperia L1 reviews en ervaringen

Sony Xperia L1 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Sony Xperia L1. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Sony Xperia L1 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons