Goedkoopste Sony Xperia XA2 Plus

Sony Xperia XA2 Plus
De Sony Xperia XA2 Plus is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Sony Xperia XA2 Plus is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Sony Xperia XA2 Plus aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Sony Xperia XA2 Plus Multimedia
Met de Sony Xperia XA2 Plus kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 23,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Deze Sony Xperia XA2 Plus is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Sony Xperia XA2 Plus ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Sony Xperia XA2 Plus
De afmetingen van Sony Xperia XA2 Plus zijn 157 x 75 x 10 mm en heeft een gewicht van 205 gram. De Sony Xperia XA2 Plus is uitgerust met Android 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van afhankelijk van gebruik. De Sony Xperia XA2 Plus is vormgegevens zoals een Full Touch Bar. Door de accu sterkte van 3580 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken. Verder heeft Sony Xperia XA2 Plus ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Sony Xperia XA2 Plus kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van Sony Xperia XA2 Plus


Sony Xperia XA2 Plus reviews en ervaringen

Sony Xperia XA2 Plus reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Sony Xperia XA2 Plus. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Sony Xperia XA2 Plus 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons